Home Tuition Beri IPhone Percuma

by - 09:30




Contest SIFFRA SEO HOME TUITION ini di sponsor oleh SIFFRA HOME TUITUION

Home tuition ?

Aku sendiri kurang arif pasal benda. Tetapi disebabkan adanya hadiah iPhone, aku nak join juga. Ha ha ...... aku ingin menerobos masuk ke dimensi yang agak sukar dan janggal.

Mengapa aku menulis sesuatu yang di luar daripada topik kartun ni ?

Sebenarnya pemilik Siffra Dot My telah menganjurkan contest SEO untuk kata kunci 'home tuition.' So, aku nak join lah walau pun aku kurang arif pasal home tuition dan SEO.

Jika disebut SEO , aku hanya bayangkan site/blog yang berada di halaman pertama enjin carian. Aku hanya berfikir bagaimana untuk meletakkan site/blog di halaman pertama enjin carian.

Bagaimana aku jumpa contest ni ?

Malam semalam ketika aku merayau-rayau di internet, aku teringat kepada bro Hasrul Hassan. Aku pun singgah di blog bro Hasrul. Aku geledah blog bro ni lalu terjumpa entri contest ni. Ho ho ........ lumayan hadiahnya.

Langkah seterusnya, aku ziarah blog penganjur dan peserta yang sedang menyertai contest ini. Tidak ramai yang menyertainya. So, aku nak join. Masalahnya contest ini tinggal 9 hari je lagi. Sempat ke nak rank kata kunci tu ?

Apa yang perlu aku buat untuk join contest home tuition ?

1. Alamak ........... ada hampir 2.5 juta site/blog yang menggunakan kata kunci home tuition.

2. Siapa yang berada di halaman pertama enjin carian ? Nah , saksikan sendiri.

 home tuition

3. Baca beberapa entri blog peserta contest SEO ini.





4. Tulis entri ini dan submit ke blog penganjur.

Settle !









You May Also Like

1 comments

  1. Study betul ni nak join contest SEO home tuition.

    ReplyDelete

Tanyalah kalau tidak tahu!